Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Det går också bra att använda kontaktformulärer om du har frågor kring vår webbutik eller våra produkter. 


Maila oss: b2b@tekniknet.se

Ring oss: 010-178 00 66

 

Chatta med oss: Du hittar chatten längst ner på höger sida

 

Vår kundtjänst har tillgänglig vardagar mellan 09.00-16.30. Under vardagar besvarar vi era mail oftast inom några timmar, dock reserverar vi oss för svar inom 24 timmar.

 

Frågor om faktura/betalning

Klarna som betalningsmetod: Vid frågor om din faktura eller betalning hänvisar vi till Klarna AB som hanterar samtliga betalningsärenden. Ni kommer i kontakt med dem via https://www.klarna.com/se/kundservice/ eller på telefon 08-120 120 30 eller kund@klarna.se

 

Faktura som betalningsmetod: Vid frågor om din faktura (som inte är via Klarna) är du välkommen att kontakta oss på info@tekniknet.se

 

Letar ni efter en produkt som inte finns i vårt sortiment?

Maila oss på b2b@tekniknet.se information om vilken produkt ni efterlyser så hjälper vi er att ta fram det. Vi har ett stort kontaktnät med många olika leverantörer och kan ordna de produkter ni behöver.

 

Vi har erhållit fel produkter / defekta produkter, hur gör vi?

Vi får hänvisa er till: https://www.tekniknet.se/returns där följer ni instruktionerna. Vi kommer då att kontakta er när vi mottagit er retur.

 

Post adress: OBS! ingen order avhämtning !

Spares Nordic AB
Fagerstagatan 7B
163 53 Spånga

Inga frågor ...


Kontakta oss

Obligatoriska uppgifter
  = Obligatoriska uppgifter